perjantai 17. lokakuuta 2014

"5000" rantautui Tampereelle

Olin tänään illalla mukavissa talkoissa: tilataideteoksen pystytystalkoot eivät ole mitkä tahansa talkoot. Etenkin, kun kyseessä on ihan erityinen teos. Kanssasi-kampanjan "5000" on sellainen.
Teos on nähtävänä Tampereen pääkirjasto Metson ala-aulassa ensi viikon lauantain (25.10.) iltapäivään asti; kannattaa tulla katsomaan kauempaakin ja kirjoittaa viesti vieraskirjaan tai pinkille seinälle.

Ensi viikon tiistaina (21.10.) on lisäksi Kanssasi-kampanjaan liittyvä luento Vapriikissa kello 18-20. Kaikille avoin yleisöluento tarjoaa tuoretta tietoa rintasyövästä. Osastonylilääkäri, dosentti Minna Tanner Tampereen yliopistollisen keskussairaalan syöpätautien klinikalta puhuu rintasyövän kehittyvistä hoidoista. Lisäksi Riitta Nurmi Rintasyöpäyhdistys Europa Donna Finland ry:stä kertoo vertaistuesta. Kahvitarjoilu. Tilaisuuteen on vapaa pääsy, tervetuloa!

Koska kuvat todellakin kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, tässä muutama Metsossa kuvaamani yksityiskohta upeasta ja värikkäästä teoksesta, mustavalkoisiksi muutettuina. Kannattaa tulla katsomaan itse ja löytämään lisää sävyjä, uusia kuvakulmia ja upeita yksityiskohtia!

Muistathan mustien mietteiden keskellä:
<3
<3
Enkelisiskojen muistolle:
Muista myös, että:

Lue lisää teoksesta ja Kanssasi-kampanjasta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti