sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Must on tullu urheiluhullu...

Hiihtokausi korkattu tänään! Kävin hiihtämässä Kaupin urheilupuiston tykkilumiladulla yhteensä 10 kilometriä, 1,5 tunnin urakka talven ensikertalaiselle. Olo on aivan loistava happirikkaan rupeaman jälkeen! "Mä vaan hiihdän" kuten Tuiskun Antti tuoreessa biisissään! Tai itse asiassa mä kyllä teen muutakin...
Valmiina ladulle!Kiinteytys- ja punttijumpissa kävin tällä viikolla yhteensä neljä tuntia. Joulun aikaan jumpat olivat tauolla ja kävin silloin vain parilla tunnilla, eri järjestäjän, mutta samassa paikassa. Hyvää teki "kinkunsulatusjumppa", vaikka en kinkkua syönyt palaakaan!
Viime vuoden vika jumppa alkamassa - samat hommat jatkuvat tänäkin vuonna.

Muitakin lajeja on tämän urheiluhullun valikoimissa: huomenna alkaa lavatanssikurssi ja muutaman viikon päästä juoksukoulu! Hyvää harjoitusta sydämelle käydä hiihtämässä mahdollisimman monta kertaa ennen juoksukoulun alkua. Saa nähdä, mitä hieman osumaa saanut sydämeni tykkää juoksemisesta. Kokeilemalla se vain selviää. Jos "minkä nuorena oppii, sen vanhana taitaa", pätee juoksemiseenkin, ei minulla, vanhalla kilpamaastojuoksijalla ole hätää. Viisikymppispäiviini on vielä yli kaksi vuotta, aion ottaa tavoitteeksi kuntohuipun synttäreikseni... Tai jos ainakin jonkunlaisessa kunnossa olisin silloin. Tai vaikka elossa. :-) Liian kovia tavoitteita tai kilpailuviettiä minulla ei enää ole, oman olon ja jaksamisen kohentamiseksi liikun, ja siksi, että se on kivaa!

Liikuntaharrastukseni vaikuttavat myös korjausleikkauksen korjausputkeeni: sain kutsun plastiikkakirurgin luo maaliskuun alkuun, tarkoitus olisi vielä jatkaa rasvansiirtoa rintakehän kuoppakohtiin. Tällä hetkellä alan kyllä jo itse kallistua siihen, että tämä projekti on nyt tässä, mieluummin jatkan liikkumista ilman pakollisia taukoja. Rintakehän iho on lisäksi tosi kireä ja rasvansiirtokohtiin on jäänyt punoittavia kohtia, että herkkä ja ohut iho ei taida tykätä enää yhtään enemmästä ronkkimisesta. Voi olla, että plastikkonikin on samalla kannalla, kun tapaamme: kuopat ovat jo hyvin tasoittuneet ja liika ronkkiminen voi viedä ojasta allikkoon.

Hullun urheilullista talven jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti