maanantai 21. huhtikuuta 2014

Väsynyt, mutta onnellinen

 
Flunssa selätetty ja aurinkoisesta kevätpäivästä nautittu "täysin rinnoin"! Oloni oli tätä kuvaa ottaessani tyynen rauhallinen ja kiitollinen - väsynyt, mutta onnellinen. Tytöt tekivät iltapalaksi taivaallisen ihanaa mansikkapirtelöä ja tarjoilivat sitä minulle ulos terassipöydälle, kun olin vilvottelemassa saunasta Kuplikseni kanssa. Lämpöasteita oli kahdeksan jälkeen vielä melkein +20!

Miten ihmeessä pihan haravoiminen, talven myräköiden puista tiputtamien kuivien risujen kerääminen ja polttaminen (avotakasta on sentään jotain hyötyä...) ja saunominen voivatkin olla niin mahtavia juttuja? Jos en olisi joutunut olemaan aloillani liki viittä viikkoa, en ehkä olisi osannut nauttia näistä arkisista asioista yhtä paljon kuin tänään nautin.

Pienet asiat ovat isoja, kun niistä joutuu luopumaan, tilapäisestikin. Energian ja toimintakyvyn palaaminen flunssan ja ison leikkauksen jälkeen ovat vähintään yhtä mahtavia juttuja kuin keväinen aurinko ja lämpö pimeän talven jälkeen.
Kuva täältä

2 kommenttia:

 1. Mukavaa kuulla, että voit hyvin!
  Pienet asiat ovat isoja, niinhän se on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olo on mainio, väsynyt taas näin illalla pihatöiden ja muiden "arkihaasteiden" jälkeen, mutta hyvällä tavalla väsynyt. Kipuja ei ole missään päin kroppaa juuri nyt, flunssakin on selätetty. Nyt vielä iltalääkkeitä ottamaan, meinasin vallan unohtaa! Ja sitten nukkumaan. :-)

   Mukavaa alkavaa vappuviikkoa!

   Poista