maanantai 12. lokakuuta 2015

Rohkea rokan syö...

... ja vielä rohkeampi antaa haastattelun! Meitä rohkeita on tässä kuussa onneksi useita, kun lähes kaikki arvonsatuntevat lehdet osallistuvat roosaan lokakuuhun omalla panoksellaan. Ihan hyvä niin, kaikki jutut ovat kuitenkin erilaisia ja hieman eri vinkkelistä ja eri ihmisistä tehtyjä.

Oma juttuni tulee osaksi Aamulehden rinnankorjausartikkelia, joka ilmestyy jo ihan lähipäivinä. Hieman jännittää, millaisia kuvia lehteen valitaan. Kuvia otettiin sisällä että ulkona tosi kauniissa syyssäässä, toivottavasti niiden joukossa on joku kelvollinen. Olisi kiva saada joku ammattilaisen otos omaankin käyttöön, mutta taidan saada vain juttuun mukaan tulevat osana juttua. Toivottavasti juttu tavoittaa mahdollisimman monta korjausleikkausta miettivää. Informatiivinen siitä on ainakin tulosssa, sillä siihen haastateltiin myös plastiikkakirurgia. Myös linkki tänne blogiini on tulossa jutun "kainaloon" tai johonkin muuhun osaan.

Jännittäviä hetkiä on luvassa ensi viikollakin, kun pääsen ihmisten eteen kertomaan omaa korjausleikkaustarinaani. Toivottavasti kaikki asiasta kiinnostuneet löytävät tiensä Metson Pietilä-saliin kello viideksi ensi viikon keskiviikkona!:-) Illan ohjelmakin on jo julkaistu. :-) Helsingissä on myös samana iltana vastaava tilaisuus. Bra day -päivästä voi lukea lisää osoitteessa http://www.bradayfinland.com.auttaa.fi/

Nyt lopuksi toivottelen hyvää syyslomaa, jos sellaiselle olet onnistunut pääsemään. Minun syyslomani oli viime viikonloppu - pääsin vielä kerran mökille ja mökkisaunaan! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti