maanantai 19. syyskuuta 2016

Sydämellinen kiitos!

Nimittäin näiden upeiden ja niin mieltä kuin jalkaa lämmittävien Siskorusettisukkien neulojille. Sain kunnian tuoda Siskopäivä-tuliaisina muovikassillisen toinen toistaan kauniimpia ja taidokkaasti neulottuja sukkia Taysin Radiukseen sytostaattihoidoissa oleville naispotilaille jaettaviksi. Reilut parikymmentä paria menevät varmaan nopeasti "kaupaksi", vaikka niitä ei kaupitella saakaan.
Haastankin nyt uudestaan kaikki taitavat ja hyväsydämiset neulojat tekemään lisää näitä ja toimittamaan ne sitten Siskojen ohjeiden mukaan joko suoraan syöpään sairastuneelle ystävälle (itse sain kesällä nimipäivälahjaksi pikkuserkultani, kiitos Merja!) tai Sinellin tai muiden kampanjassa mukana olevien liikkeiden kautta siskojen vyötettäväksi ja edelleen syöpäsairaaloihin toimitettaviksi.

Siskorusettisukkien neulomis-, toimitus- ja postaamisohjeet löydät Siskojen nettisivuilta osoitteesta http://www.siskola.fi/siskorusettisukat Kampanja jatkuu vuoden 2016 loppuun asti - vielä ehdit! :-)
PS. En ole ainoa Siskorusettisukkahaasteen heittänyt bloggari: http://haaveenahyvakuva.blogspot.fi/2016/06/siskorusettisukat.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti