keskiviikko 18. heinäkuuta 2018

Puoli miljoonaa!

Huh huh! Hurjan helteen lisäksi hurja on myös blogin lukijakäyntien määrä. Yli puoli miljoonaa! Enpä olisi aikanaan aloittaessani uskonut, että omat kokemukseni ja ajatukseni voisivat kiinnostaa niin monia. Osa postauksistani on selkeästi tiedon jakamista, sen tarvetta ei myöskään voi sairastuessa vähätellä: tieto ei lisää tuskaa!
 
Tervetuloa lukemaan jatkossakin, vaikka kovin paljon uutta ei täältä aina löytyisikään. Vanhat arkistot säilyvät kuitenkin myös uusille lukijoille; uusia rintasyöpädiagnooseja tehdään Suomessa vuosittain jo yli 5000. :-(

Hyvää kesän jatkoa kaikille lukijoilleni eilisistä uintimaisemistani:

3 kommenttia:

 1. Kiitos blogistasi. Olen lukenut sitä mielenkiinnolla, koska itsekin sairastuin rintasyöpään nyt tänä vuonna. Blogisi on antanut minulle erittäin paljon tukea tämän sairauden kanssa elämiseen. Luen jatkossakin mielelläni, kuinka sinulla menee. Toki elämäntilanteet vaihtelevat ja siksi myös kiinnostus bloginkin kirjoittamiseen tai omien ajatustensa / tilanteensa avaamiseen voi vaihdella. Sen toki kaikki ymmärtää.

  Voimia ja jaksamista elämääsi.

  VastaaPoista
 2. Hei!

  Kiitos kommentistasi. Olen pahoillani, että sinäkin jouduit tähän pyöritykseen.

  Arkeni on aika normaalia: töitä, kotihommia ja harrastuksia. Jonkun mielestä varmaan ihan tylsää! :-) Mutta kaikkien tässä blogissa kertomieni kokemusten jälkeen se juuri on ihan parasta! Tamofeenin kanssa eläminen on helppoa, ainakin noihin aiempiin lääkkeisiin verrattuna. Hikoileminenkin on lähes loppunut. :-) Ja kun nuorinkin lapseni muutti kuukausi sitten opiskelemaan muualle, on minulla aika helppoa elämää tällä hetkellä.

  Hyvää syksyä ja tehokkaita hoitoja sinulle!

  T. Tokakertalainen

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteistasi ja kiitos samoin, hyvää syksyä myös sinulle. Elämä ei ole minustakaan tylsää; harmi että itsekin tajusin sen vasta nyt lopullisesti ihan "aikuisten oikeasti". Ehkä sen oli tarkoitus mennä näin.

  VastaaPoista