torstai 25. kesäkuuta 2015

Lomalla viimeinkin...

... voin ottaa iisimmin. Loma-anomus ehti kuin ehtikin ajoissa, ja nyt se sitten jo alkoi: KESÄLOMA! Palaan takaisin töihin vasta maanantaina 3. elokuuta, eli aikaa on sekä aktiivisempaan lomailuun että suunnittelemattomaan oleiluun. Heti huomenna starttaamme neitosten kanssa ensimmäiseksi mainitulle: viikko Pohjois-Italiassa on jo niin lähellä, että pitäisi miettiä vielä viimeiset pakkaamiset (ja matkalaukkuun jo heitettyjen vaatteiden poistamiset).

Lämmintä on Milanon seudulle luvassa noin +30 astetta koko viikoksi, eli vesipullo tulee olemaan paras ystävämme. Ja hiki lentää! :-) Olen varannut matkaan mukaan sellaisia vaatteita, missä pitäisi pystyä olemaan hikisenäkin suht' koht' miellyttävästi. Saa nähdä, onnistuuko sittenkään. Suomen poikkeuksellisen viileän alkukesän jälkeen hellesäähän on kyllä tottumista.

Lähden matkaan omien tyttöjeni kanssa, eli mennään aika lailla teinimeiningillä. Onneksi tykätään paljolti samoista asioista, vähän vaan pitää joustaa jokaisen vuorollaan. Autoa en uskalla vuokrata, eikä sitä meidän suunnittelemissamme kohteissa kyllä tarvitsisikaan. Mihinkään romanttisille Veronan ja Gardan kierroksille ei tämä kokoonpano ole menossa, enempi mennään kaupunkilomailemaan Milanoon ja vähän muihinkin lähiseudun kaupunkeihin; Venetsia pitää ehdottomasti nähdä!

Tulen varmaan kertoilemaan tännekin jotain sitten reissumme jälkeen, siihen asti oikein mukavaa kesän jatkoa ja terveisiä vastaremontoidusta Näsilinnasta täältä Tampereelta. Aina ei tarvitse mennä merta edemmäs kalaan kauniita rakennuksia löytääkseen. Naistenhuoneessa tuli ihan Italia-fiilis. :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti