lauantai 30. heinäkuuta 2016

Lomanloppumismietteitä

Tasan vuosi sitten vietin viimeistä lomaviikkoani Taysin Sydänsairaalassa flimmerin ja sydämen vajaatoiminnan "kourissa". Olo oli surkean voimaton, ja kieltämättä tilanne pelottikin aika lailla. Onneksi tilanne oli ns. päällä vain elokuun ajan, rytmin kääntämisen jälkeen alkoivat olo ja kunto parantua aika nopeasti.

Nyt olen saanut viettää kesälomaa hyvävointisena, sydän on tosin saanut tällä lomalla vähän erilaisen kolhun, mutta siitäkin kyllä selvitään. Mustikkametsässä, järvenrantamaisemissa ja vanhojen tuttujen ihmisten kanssa sitä on toipunut viimeisimmästä sydämen "nyrjähdyksestä" jo aika hyvin. Harmittaa vaan, kun tuli käytyä se golfkurssikin - miehen takia... Aikaa ja rahaa kun ei tee enää moiseen turhuuteen enää laittaa pätkääkään. Elämässä on NIIN paljon muutakin, paljon tärkeämpää.
Loma on nyt viimeistä päivää vaille ohi, maanantaina palaan monien muiden tavoin takaisin töihin. Ihan hyvä kesä on ollut (kaikesta huolimatta), ja sehän jatkuu vielä, vaikka työt alkavatkin! Viikon päästä on vuorossa Helsinki Twilight Run & Walk, jossa tapaan taas ihania Siskojakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti