sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Summer dreams ja 100 000 lukijan etappi

Kesä, eikä mitään tekemistä, lauloi Maija Vilkkumaa aikoinaan. Onneksi minulla on, monenkinlaista tekemistä, vaikka toisaalta on aivan ihanaa, että on myös viiden viikon loma, joka on toistaiseksi täydellisen ennalta suunnittelematonta aikaa. Mökille tekee toki mieli kovasti, ja kotonakin viihdyn, mutta muuten ei ole suunnitelmia. Kolmen päivän minilomalla (ennen varsinaista kesälomaa) tehdään tyttöjen reissu Tukholmaan, muita ulkomaan matkoja ei varmaan sitten tehdäkään. Lentämään ei tarvitse edes harkita, autoilu on puuduttavaa ja laivalla pääsee vain rajallisiin paikkoihin.

Kesäunelmani onkin oikeastaan se, ettei tarvitse välttämättä mennä mihinkään eikä tehdä mitään. Unelmoin hyvästä olosta ja kohtuullisesta säästä. Sopiva annos sosiaalisia tilanteita, juhlia ja muuta yhdessäoloa. Toivoisin sopivasti myös ns. omaa aikaa, vaikka mökillä henkeä vetäen, saunoen ja auringonlaskuja ihaillen.
Olen tänä viikonloppuna valmistellut ensi lauantain valmistujaisjuhlia niin innokkaasti, että leikatun puolen käsi alkoi jo ilmoitella tarvitsevansa lepoa välillä. Onneksi käsi ei ole taipuvainen turpoamaan, mutta väsyy kuitenkin liiasta kuuraamisesta. Tai sitten vaan käytän sitä tekosyynä?

Oli nimittäin tosi hikinen viikonloppu, kun lämpöasteita on ollut yli hellerajan (yölläkin melkein) ja ukkosta ilmassa - tänään onneksi jo sitten satoi ja salamoi, ja ilma raikastui. Lääkkeet ja siivousurakka takasivat sen, että nestekierto pelasi! Kuukauden päästä on sitten jo seuraava hyötyliikuntarupeama, kun juhlitaan nuorimmaisen ripille pääsyä. Juhlien järjestäminen kotona takaa sen, että tulee edes silloin tällöin siivottua vähän perusteellisemmin ja pistettyä paikkoja kuntoon. :-)
Kesäunelma kissamme tapaan: lepohetki aurinkoisella terassilla hellepäivän iltana.
Lämpimiä kissanpäiviä (= kesälomaa) odotellessani haluan kiittää kaikkia blogissani piipahtaneita lämpimästi: piipahduksia on tehty yhteensä jo 100 000! En olisi aloittaessani uskonut, että monikaan olisi kiinnostunut tarinastani.<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti