tiistai 18. maaliskuuta 2014

Viimeinen ateria...

... ennen torstaita tuli nautittua hetki sitten: take out Chinese, kanaa ja pähkinää, maistui taivaalliselta! Huomenna voin sitten vain muistella makuja, sillä Taysin täysihoidon ensimmäisenä päivänä tarjoillaan vain iv-ravintoa. Jatkossa on onneksi luvassa muutakin.

Kannustavia tsemppauksia ja onnentoivotuksia olen saanut ottaa vastaan pitkin päivää, toivottavasti kaikki menee hyvin. Luotan leikkaavien lääkäreiden osaamiseen, tarkkoihin ennakkotutkimuksiin ja hyvässä kunnossa olevaan kroppaani. Haavat ovat aiemmin parantuneet hyvin, toivottavasti nytkin.

Kohta pitäisi yrittää käydä nukkumaan, kello on herättämässä kuuden aikoihin. Seitsemältä pitää olla jo Taysin Leiko-osastolla. Sain juuri hyvän vinkin viime viikolla samassa paikassa vastaavassa operaatiossa olleelta siskolta: korvatulpat mukaan heräämöön! On kuulemma aika levoton paikka, ja siellä pitää olla torstaiaamuun asti, jolloin vasta pääsee osastolle.

Oli vielä äsken pakko vähän googlettaa DIEPistä ja TRAMista. Tässä pari lausetta ja kuva yhdestä DIEP-osumastani: "Kysymys on itse asiassa kahdesta leikkauksesta, sillä ensin navan alta otetaan ihoa, rasvaa ja verisuoni, josta muotoillaan uusi rinta. Tämän jälkeen uusi rinta kiinnitetään rintakehään." - Melkoisen vaativaa hommaa: etenkin verisuonten, mahdollisesti hermojenkin yhdistäminen kuulostaa näin maallikosta ihan huimalta.
DIEP lambå metodi Arkivbild
Näihin kuviin ja tunnelmiin. Huomisesta alkaen pidän sitten nettipaastoa jonkun aikaa.


Kuva ja lainaus:

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2542&artikel=2631704

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, Johanna! Voimia totisesti tarvittiin ja tarvitaan edelleen.

   Poista
 2. Toivottavasti kaikki sujui hyvin ja olet jo hyvää vauhtia toipumassa. Minulla olisi sama homma edessä ylihuomenna. Jännittää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mennyt ihan hyvin kaikki, mutta toivon, että lopussa kiitos seisoo. :-)

   Poista
 3. Mielenkiintoinen blogi! Olen itsekin rintasyöpää kaksi kierrosta ja korjausleikkauksen läpikäynyt. Tervetuloa vieraisille blogiini kun olet toipunut! Toivottavasti kaikki meni hyvin!

  http://dzinninajatuksia.blogspot.fi

  (blogissa on sitten kaikenlaista naistenhömppää, viimeaikoina postauksia kosmetiikasta)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos piipahduksesta ja kutsusta, kohtalosiskoni! Minulla on nyt tulevina viikkoina hyvin aikaa tulla vastavierailulle blogiisi. :-)

   Poista