tiistai 3. tammikuuta 2017

Uusi vuosi ja muita etappeja

Vuosi vaihtui ja jälleen opetellaan kirjoittamaan uusia numeroita: 2017. Miten vaikeaa se onkin! Töissä olen jo joutunut korjaamaan kutosen seiskaksi monta kertaa...

Eilen tuli täyteen 16 vuotta ensimmäisestä leikkauksestani: päivämäärä 2.1.2001 ei unohdu...

Uudet luvut pyörähtivät äsken blogin kävijälaskurissakin: 370 000 - käsittämätöntä! Kun helmikuussa 2012 aloitin, en olisi uskonut sen enempää itse jaksavani pitkään jatkaa kuin monenkaan tuotoksestani kiinnostuvan. Toivottavasti lukutuokiot ovat antaneet teille kaipaamaanne tietoa ja tukea, kokemusperäisen tiedon jakaminenhan on paljolti juuri toisten samaan jamaan joutuneiden tukemista: et ole yksin.

Viisivuotisetappi on siis blogin osalta jo hyvinkin lähellä, mutta koskapa Taysin alueella kontrollit lasketaan hoitojen loppumisesta eikä diagnoosin saamisesta tai leikkauksesta, on viisivuotiskontrollini (se maaginen "puhtaiden papereiden" mahdollinen saamishetki - älkää kukaan oikeasti luottako siihen, kokemus myöhäisuusimisesta kun on kirjoittajallakin...) vasta ensi syksynä. Siihen asti olen ajatellut jatkaa tätä kirjoittamista. Sikäli kun jotain mielekästä kirjoitettavaa on. Ihan turhia päivityksiä ei tänne ole tarkoitus raapustella.

Oikein hyvää alkanutta vuotta, olkoon vuosi 2017 terveyden ja hyvän olon täyteinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti