sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Kierrätystä, tukisukkashoppailua ja rentoilua

Tasapainoa elämään: vein perjantai-iltana vaatekaappien siivouksen tuloksena siistejä, puhtaita, mutta ah' niin väärän kokoisia ja mallisia vaatteita kirpparipöydän täydeltä kierrätykseen - ja ostin samana päivänä tekemälläni ruokakauppakeikalla itselleni taas satasella uusia tukivermeitä, tällä kertaa urheilukaupasta.

Kaksivuotinen tukisukkaprojektinihan on vasta ihan alkumetreillä, tarvetta on yhden jos toisenkin tyyppisille sukille. Sain jo aikaisemmin vinkiksi tarkistaa myös urheilukauppojen valikoimat, ja kun tämä kuvassa oleva kaunokainen pomppasi silmään paikallisen urheilukaupan mainoksesta, oli ihan pakko lähteä tsekkaamaan tuote paikan päälle. Ihan mahtavia olivat, ja kun hinta oli tarjouksessa "vain" 29,90 e/pari (ovh 36,90 e/pari), ostin heti kolmet: pinkit, valkoiset ja mustat.

Kompressioluokka ei ehkä ole ihan yhtä tiukka kuin Venosaneissani (68 e/pari), mutta mitoitukset olivat hyvät ja sukat tuntuivat jalassa erittäin napakoilta. Naisten kokoja on kolme (nilkan ja pohkeen paksuuden mukaan), samoin miesten kokoja. Minulle sopivia ovat näissä sukissa naisten kakkonen ja miesten ykkönen. Jopa jalkateräni mahtuu hyvin sukkaan, vaikka naisten kakkosessa sen pitäisi olla 38-40, ja mulla on 42. Tarkempaa infoa näistä muillekin urheilua harrastaville suositeltavista sukista löytyy täältä.

Kirppispöydältä saan myydä aika monta 1-5 euron hintaista vaatetta sukkaostosten kattamiseksi, mutta ainakin tuli tilaa kaappeihin, kun karsin aivan liian lyhyitä, pieniä ja isoja sekä itselleni totaalisen väärän värisiä vaatteita kiertoon. Toivon vaan, että myyntituotto ylittäisi pöytämaksun... :-) Tytöt odottavat myös saavansa vähän taskurahaa, kun samalla menivät myyntiin myös kaikki hamsuvuosina hankitut hamsterikamat. Halvalla menee, mutta menköön! Tänään pitää käydä tsekkaamassa, millainen kaaos pöydässäni vallitsee. Tampereen suunnalla asuville vinkiksi, että Pirkkalan Partolassa sijaitsevassa Ropellissa on muitakin tosi hyviä pöytiä kuin tämä omani! :-) Kannattaa piipahtaa, kirppis on auki myös kaikkina pääsiäispäivinä.

Nyt jatkan taas lukemattomien lehtien ja kirjojen katsausta yöjuoksulta märkänä kotiin palanneen karvaisen kaverini kanssa; peittelin pikkupedon viereeni, on aivan parasta rentoiluseuraa. <3 Ruuanlaittoon ajattelin tänään käyttää lapsityövoimaa... :-) Nälkä saa teininkin kokkaamaan.
Rentoa palmusunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti